Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Unde petreceti, de regula, ziua copilasului? Acasa sau intr-o alta locatie (restaurant, loc de joaca, mall ...) ?

Raspuns mamica: "Buna, Noi de obicei petrecem ziua onomastica a fetitei noastre acasa, facem o petrecere cu cativa copii, prieteni si colegi ai buburuzei. Avem si destul spatiu pentru a organiza masa si loc de joaca si topaiala pentru copii. Cred ca daca nu am avea spatiu destul am opta pentru un loc de joaca amenajat."

Raspuns mamica: "Noi incercam cat mai mult sa iesim cu cea mica cat ne permite timpul. Mergem la un loc de joaca sau mergem in parc cu bicicletele sau rolele sau pur si simplu iesim in curte si ne jucam cu orice de la papusi pana la minge."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.