Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum alegem un pediatru pentru copii nostri, si de unde stim ca este bun ?

Raspuns mamica: "Asta nu prea avem ce face si cum sa ne dam seama decat daca copilul este bolnav si pediatrul in cauza iti da un tratament bun. Altfel il poti lua din recomandarile altor mamici sau prietene, acum stii nu intodeauna ceea ce merge la unu, merge si la tine."

Raspuns mamica: "Medicul de familie cand l-am ales am facut-o pentru ca l-am cunoscut personal sau pentru ca ne-a fost recomandat de cineva. La prima boala ne dam seama daca este ok si vrem sa mai colaboram sau nu ne putem baza pe el si atunci incepem sa ne cautam altul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.