Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ceapa (intreaga) intr-un bol tinut in dormitor credeti ca are efect impotriva racelii? A incercat cineva ? (cea taiata iese din discutie fiindca miroase rau de tot ....)

Raspuns mamica: "Hai sa-ti spun adevarul adevarat. Ceapa taiata tinuta in dormotor nu are nici un efect benefic asupra sanatatii. In afara de mirosul puternic care il face altceva nu avem. Iti garantez ca nu are nici un efect pentruca am incercat de multe ori terapia cu ceapa."

Raspuns mamica: "Sincer cred ca sunt doar mituri sau articole scrise intr-o revista ca sa faca vanzare! Am citit si eu un astfel de articol si am si incercat, dar fara nici un efect! Pe langa mirosul urat am mai si plans, dar raceala nu a trecut nici macar nu s-a ameliorat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.