Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici...micutii vostri au bradutul lor in camera lor?

Raspuns mamica: "Nu, bineinteles ca nu, pai daca ar fi nu stiu cat ar exista, probabil l-ar face praf in momentul in care as inchide usa ... la noi exista doar un singur bradut, in sufragerie, au voie sa se uite la el cat poftesc dar nu au voie sa-l atinga sau sa se joace la el, si rezista de cativa ani buni, nu am avut probleme."

Raspuns mamica: "Noi bardutul il facem ori in sufragerie, ori pe balcon. Stam la casa. Optam pentru zona de balcon pentru ca putem inchide caloriferul acolo si astfel bradutul tine mai mult, nu se scutura asa repede de frunze dar dezavantajul e ca nu putem sa il admiram tot timpul (spatiu micut). Oricum, in dormitoare nu am facut bradul pana acum, dar daca ar permite spatiul cu siguranta acolo l-as pune. Sigur ar da copiilor o stare de bine si de liniste."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.