Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Voi ce faceti cand va supara sotul? Cum reactionati?

Raspuns mamica: "Pai cum sa reactionezi te enervezi si spui ce nu iti convine. Cred ca cel mai corect este sa spui ce te deranjeaza si sa nu lasi lucrurile sa se stranga ptr ca atunci cand le tot strangi cearta are si mai mare amploare. Trebuie sa stii cand sa cedezi tu si cand sa cedeze el ca daca nu cedeaza nici unul nu este bine. Cel putin noi asa procedam si apoi incepem sa cautam solutia impreuna si de ce ne-am enervat. Constatam ca puteam sa rezolvam problema si fara nervi si ne punem pe facut haz de necaz."

Raspuns mamica: "Eu sunt de obicei mai calma din fire si chiar daca ma enervez nu incerc sa tip sau sa il trag la raspundere pe un ton ridicat ci incerc sa vorbesc sa vedem unde s-a gresit si ce solutie putem gasi. Nu tipetele sunt solutia, trebuie sa inteleaga mai intai ce anume a gresit si ce facem sa nu se mai repete."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.