Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De cate ori pe saptamana ii pot da carne de peste copilului meu?

Raspuns mamica: "De doua ori pe saptamana este suficient pentru un copil cu varsta cuprinsa intre un anisor si 4 ani. Pestele ajuta la dezvoltarea organismului, a capacitatii creierului si a capacitatii de memorare. Carnea de peste este una din cele mai usoare si mai sanatoase."

Raspuns mamica: "Pestele este foarte bun pentru copil si pentru memorie. Dar ai grija cat ii dai si de cate ori ii dai peste si mai ales ce fel de peste. Pestele este recomandat de 2 ori maxim pe saptamana si sa fie dat ziua, nu seara si doar peste slab cum ar fi pastravul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.