Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce fel de muzica ascultati in timpul liber ca sa va relaxati ?

Raspuns mamica: "Imi place foarte mult muzica latino. Ascult cu mare drag melodiile lui Marco Antonio Solis, Enrique Iglesias si bineinteles Chayenne. Sa nu-l uit insa si pe Alex Sirvent. Aceasta muzica ma relaxeaza. Asta nu inseamna ca nu-mi place si altfel de muzica. Imi plac smelodiile lui Eminem, insa si muzica romaneasca."

Raspuns mamica: "Nu ascult un anumit tip de muzica... pur si simplu dau drumul la radio... pe postul radio Zu... si ascult orice se deifuzeaza... in special glumele lor, farsele pe care le fac... sau sau drumul la tv pe un post de muzica si ascult cam tot ce se difuzeza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.