Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce apar la copii mici pete aspre pe corp ?

Raspuns mamica: "In general la copii pana intr-un an apar pete pe corp. La unii sunt aspre la unii ca niste coji, la unii copii apar pete rosii, mici. Pot aparea de la transpiratie. Incercati sa ii faceti baie zilnic si sa ii cumparati o crema, care sa contina mentol."

Raspuns mamica: "Din cauza ca pielea se dezhidrateaza, daca ii apar pete e posibil sa fie din cazua ca nu e hidratat suficient sau pentru ca este mai sensibil. Trebuie sa folosesti creme hidratante, hipoalergenice pentru copii, iti recomand cele micelare cu apa termala ca sunt foarte bune."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.