Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum pot sa-l fac pe copilul meu de 4 ani sa nu mai loveasca oamenii?

Raspuns mamica: "E destul de mare si cred ca va intelege daca ii explici ca nu este bine si frumos sa loveasca oamenii. Ai rabdare cu el si fii calma si ferma. Nu ceda si daca nu reusesti sa-l convingi il poti pedepsi usor si va sti ca nu trebuie sa mai faca asta pentru ca va fii pedepsit."

Raspuns mamica: "Daca ii explici pe un ton linistit si calm sunt convinsa ca va intelege. Iar in momentul in care il vezi ca loveste pe cineva atunci tu trebuie sa ii atragi atentia, sa il mustrezi ca asa i se va face rusine si se poate sa nu mai loveasca pe viitor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.