Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Starile sufletesti ale mamei dupa nastere sunt schimbatoare ?

Raspuns mamica: "Da, cam asa stau lucrurile, unele mamici trec cu bine momentul nasterii, altele nu. De asta multe dintre femeile care au nascut au intrat in depresie postnatala. Asa ca trebuie sa ai grija si daca observi vreun simptom sa nu eziti sa ceri ajutor familiei si ajutor specializat."

Raspuns mamica: "In general sunt "schimbatoare" in bine :) , dar sunt momente cand ne simtim triste si neajutorate, asta este o depresie usoara care dupa un timp trece. Trebuie de stiut ca starile noastre le transmitem si copilului si de aceea este bine sa incercam sa fim intr-o starede buna dispozitie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.