Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

A mai avut cineva ruptura de uter in timpul nasterii?

Raspuns mamica: "Esti sigura ca ruptura de uter ai vrut sa spui ? Imi cer scuze dar destul de rar se intampla acest lucru si din cate am citit e foarte periculoasa caci si mama si copilul pot fi in pericol,p oate ca este vorba de col, perineu si in acest caz, da am avut."

Raspuns mamica: "Ruptura uterina reprezinta o ruptura in peretele uterului si se produce cel mai des la femeile care au mai nascut o data prin operatie de cezariana. Ruptura de uter se produce daca sutura, cusatura de la operatia de cezariana se rupe. Dar se poate rupe si daca nu ai mai nascut dar este ceva foarte rar."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.