Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum vi se par hainutele de la piticot ? Eu cred ca sunt calitative.

Raspuns mamica: "Nu cred ca am in garderoba copiilor decat o bluzita plusata de la piticot. Este penteu 6 luni dar e buna de fetita mea care are 9 luni. De calitatea ei sunt multumita (materialul nu se scamoseaza si fetita nu transpira in el). Insa eu sunt fana Benetton. Avem multe hainute din italia de la aceasta firma."

Raspuns mamica: "Si mie mi se par bune! Eu sincer evit hainele made in China si cele produse in Turcia ! Nu mi se par prea bune si despre cele din China am auzit ca au multi coloranti ! Copilul meu mai are hainute de la criss bebe, dar are si de la h&m, adidas! Nu tin la eticheta ci la calitate!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.