Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum putem scapa de rautatea vecinilor din bloc? Mai ales daca locuiti lal bloc.

Raspuns mamica: "Ori la bloc, ori la tara e tot aceeasi numai ca la bloc nu se poate uita in casa ta. Oriunde in lume sunt oameni rai care nu isi vad de treaba si de casa lor si se acupa cu barfitul. Fa-te ca nu ii auzi, ca nu ii vezi asa e cel mai bine, ca daca ar fi sa le faci reclamatii nu te va ajuta cu nimic."

Raspuns mamica: "Am trecut prin asta. Prin INDIFERENTA pentru ca asta doare cel mai mult. Nu-i mai nagati in seama absolut deloc, ca si cum ar fi invizibili si pana la urama se satura de rautatea lor. Atunci cand te razboiesti cu ei desi sti ca ai dreptate lucrurile pot lua o amploare nebanuita si nu se merita. Daca e sa fac haz de necaz ti-as da niste idei dar sa nu le pui in practica: daca tabloul cu sigurante e pe casa scarii, il poti lasa fara curent; ii legi de clanta un caine pe care ai grija sa-l intarati bine mai inainte dupa care suni la usa, bagatul betelor de chibrit in yala e o metoda deja clasica etc. hahahahahaha, glumeam dar daca mai vrei idei iti mai dau!!!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.