Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Credeti ca banul schimba omul? Pe voi v-ar schimba?

Raspuns mamica: "Da, intr-adevar banii il schimba pe om desi nu vrem sa recunostem ! Banii ii schimba si pe prietenii celui care ii are (banii)! Ori va atrage noi prieteni ori ii va pierde pe cei vechi (invidiosi fiind)! Ai acces la mai multe avand bani, te bucuri de mai multe atuuri..."

Raspuns mamica: "Eu zic ca nu. Dar cine stie pentru ca am azut nenumarate exemple cand banii schimba oamenii. Deci mie personal nu mi-a venit sa cred ca un om poate suferi o asa schimbare radicala. Poate ca putin ne-ar scchimba pe toti insa niciodata nu as uita de unde am plecat sau sa-mi uit prietenii ca acum sunt bogata!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.