Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce afectiune reprezinta coalescenta !?

Raspuns mamica: "Coalescenta labiilor este o afectiune care este prezenta la fete si se manifesta prin lipirea labiilor mici. Unii copii se nasc cu ele lipite altora li se lipesc pe parcurs. Dar daca te confrunti cu asa ceva sau suspectezi este bine sa mergi la un urolog sau ginecolog."

Raspuns mamica: "Coalescenta reprezinta in general o concrestere, o sudare a doua organe invecinate, dar daca te referi la afectiunea de coalescenta a labiilor la fetite, aceasta reprezinta lipirea labiilor mici una de alta. Trebuie sa stii ca unele fetite se nasc cu aceasta coalescenta, iar altele o dobandesc pe parcurs, insa exista remedii si in aceasta problema, asa ca trebuie sa consulti un specialist."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.