Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Mamici.. de 2 copii.. .mai aveti putere sa mai cresteti alti copii care nu sunt ai vostri?

Raspuns mamica: "Eu am numai unul pana in prezent dar ma ocup si de un nepot ai carui parinti sunt plecat in strainatate. Ma descurc destul de greu, mai ales cu al meu care are putin peste patru ani. Nu stiu daca as mai gasi forta necesara sa mai fac fata la altii insa cine stie, poate nu ne cunoastem potentialul cu adevarat!"

Raspuns mamica: "Nu stiu sincer, banuiesc ca da dar depinde de unde provin acei copii ai cui sunt. Ca daca ar fi ai sotului facuti cu alta nu as accepta in veci doar cine stie cum doar ca nu i-as iubi ca pe copii mei sincera sa fiu. Dar daca sunt copii unei rude care e placata sau etc., da i-as tine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.