Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Am doua intrebari despre masa: (1) Pot sa nu-i mai dau deloc lapte praf si sa-i dau lapte de vaca bebelusului meu de un an? (2) Daca inca ii mai fac mancare pasta, ce consistenta trebuie sa aiba mancarea ei? Multumesc.

Raspuns mamica: "In cazul in care accepta laptele de vaca, ii puteti da numai lapte de vaca daca a implinit 1 anisor. Cat despre alimentatia solida, cred ca ar trebui sa nu-i mai faceti pasta, ci sa-i taiati bucatele sai sa-i dati papica prin robot, nu blender. Trebuie sa se invete si cu bucatele mai mari."

Raspuns mamica: "In ceea ce priveste laptele de vaca da puteti sa ii dati, dar nu va recomand datorita nivelului de bacterii deoarece nu este pasteurizat, fiert la temperaturi mari. Cat despre alimentatia copilului daca este mai mare de un an nu cred ca trebuie sa ii faceti totul pasta ca nu prea este buna."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.