Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

37,4 poate fi o temperatura normala pentru un copil sub un an ?

Raspuns mamica: "La un copil de sub un an aceasta temperatura poate fi considerata normala, e o stare subfebrila. Nu e cazul sa va ingrijorati. Daca bebelusul se manifesta intr-o maniera negativa, plange, vomita, etc ... atunci ar trebui sa intrebati pediatrul ce e de facut, sau sa apelati la un antitermic sau la comprese, insa daca bebelusul e linistit, chiar si la 37.4, atunci nu aveti motive de ingrijorare. Ce trece insa peste 38.5 grade necesita clar o interventie a specialistului."

Raspuns mamica: "Asta depinde cum i-ati luat temperatura. Daca i-ati luat rectal, atunci febra este daca depaseste 37,8, daca i-ai luat oral atunci febra este daca temperatura este peste 37,5, daca i-ai luat axilar este febra daca depaseste 37,2, iar la nivelul urechii 37,2."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.