Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Daca nu ai termometru, cum verifici apa in care scalzi nou-nascutul ?

Raspuns mamica: "Stiu ca pe vremuri se verifica apa nou-nascutului cu ajutorul cotului mainii. Il bagi in cadita bebelusului si vezi sa nu arda rau, sa nu te arda pe tine rau, dar ar trebui sa fie in jur de 26 de grade din cate stiu eu. Dar vezi daca tie iti este buna atunci si lui."

Raspuns mamica: "Daca nu ai un termometrul pentru a verifica apa baitei, poti introduce cotul sau podul palmei (langa incheietura) Daca ti se pare ok apa pt tine, va fii buna si pentru bebe.Ai grija sa nu fie prea fierbinte dar sa nu fie nici foarte rece pentru ca se poate imbolnavi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.