Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

A mai nascut cineva cu prezentare pelvina?

Raspuns mamica: "Copilul meu a avut prezentatie pelvina si am nascut prin operatie de cezariana fara nicio problema. Nu trebuie sa va ingrijorati, veti naste prin operatie de cazariana si nu va fi nicio problema, doar atat ca nu veti putea naste pe cale naturala. Nastere usoara!"

Raspuns mamica: "Verisoara mea a nascut a nascut un copil cu prezentare pelviana .. A nascut prin cezariana fara nici un fel de problema ... nu trebuie sa iti faci griji ... Singura problema este ca nu poti sa nasti natural, insa multe femei nasc prin cezariana si se recupereaza foarte repede si foarte bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.