Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cat de periculos este icterul in cazul nou-nascutilor ?

Raspuns mamica: "Si fetita mea a facut icter la maternitate, a fost tratata acolo, a fost la incubator, am fost speriata cand am vazut-o acolo, asa micuta si legat la ochi, dar in doua zile a fost ok. De atunci nu am mai avut nici o problema. Majoritatea bebelusi fac icter in maternitate. Este ok, stai linistita!"

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi sa faca icterul in spital dupa nastere. Acolo icterul va fi observat mai repede ca acasa. Icterul poate fi la un grad mai avansat sau nu. Daca icterul va fi mai avansat va trebui sa stai in spital mai mult decat trebuie. Icterul se face in zona ochilor. Sub ochi copilul va fi galbui."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.