Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Pot fi crampele dureroase abdominale un indicator pentru sarcina?

Raspuns mamica: "Da, de mai multe ori cand esti insarcinata apar aceste crampe durerase abdominale ,dar ca sa rezolvi acest mister mergi si cumpara un test de sarcina, sunt teste si mai eftine care se fac la prima urina de dimineata, dar si teste de sarcina care se fac in orice moment al zilei."

Raspuns mamica: "Nu sunt neaparat un simptom al sarcinii; intai ar trebui sa vezi daca e vorba de sarcina si daca esti insarcinata ar trebui sa ai si alte simptome, durerile acestea abdominale sunt intalnite la femei insa nu la toate; ar trebui sa-ti faci si o ecografie abdominala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.