Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum pot fixa mai bine cearsafurile de pe patutul baietelului meu?

Raspuns mamica: "Pentru a fixa cearsafurile de pe patutul fiice noastre, noi am facut pe marginea lor un tiv - cam de 1 - 1,5 cm in care am introdus elastic, iesind ca un fel de husa pentru salteaua patutului. Acest lucru impiedica mototolirea cearsafului din cauza somnului agitat pe care il avea si inca il mai are."

Raspuns mamica: "Daca ai salteluta cerceaful nu cade, insa poti folosi o husa intai; eu pun husa si apoi pun cerceaful de pat si in acest fel oricat s-ar zbantui nu se destern insa le si bag bine pe sub saltea :D, o alta varianta ar fi sa mai pui o paturica sau un alt cerceaf dedesubt daca fuge de pe saltea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.