Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Doamnelor... cum va epilati... mustata? La mine nu se vede deloc, dar tot dau cu benzi de ceara sau epilator.

Raspuns mamica: "Eu nu am folosit benzi de ceara niciodata nici pentru mustata dar nici pentru alte zone ale corpului insa folosesc mai mereu epilatorul. Nici la mine nu se prea vede mustata, dar in momentul in care dau cu epilatorul atunci realizez cate fire de par sunt si chiar nu sunt putine."

Raspuns mamica: "Nu imi iau mustata pentru ca nu vreau sa stau toata ziua cand imi creste par sa il inlatur. Si sincer nu am tupeu sa il iau cu benzi cu epilator pentru ca acesta zona e sensibila si dureroasa. Cunosc o persoana care se da cu bigul; e femeie bineinteles si e groaznica zici ca e barbat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.