Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am crampe - este posibil sa fiu insarcinata ? Ce experiente ati avut ?

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu, crampele nu este un simptom al sarcinii. Daca mai ai si alte semne care te fac sa te gandesti ca ai putea si insarcinata, cel mai bine fa un test special. Daca stii sigur ca esti insarcinata si ai crampe, mergi la medicul ginecolog pentru a afla cauza si tratamentul."

Raspuns mamica: "Daca ai crampe poate fi vorba de o sarcina, dar si de alte infectii, poate iti vine menstruatia. Daca intr-adevar esti insarcinata si crampele sunt mai jos de abdomen atunci ar trebui sa iti faci griji si sa mergi la un control ginecologic ca s-ar putea sa fie vorba de o iminenta de avort."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.