Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum pregatim un copil pentru gradinita ?

Raspuns mamica: "Prima intalnire cu gradinita poate clasa urme placute sau neplacute. Copilul trece din mediul familial unde este inconjurat de familie care il rasfata si il iubeste intr-un mediu nou unde atentia invatatoarelor este impartita in mod egal tuturor copiilor,deci nu mai este el centrul atentiei. Important este sa il lasati un timp pentru acomodare si cel mai important este ca educatoarea sa se imprieteneasca cu el."

Raspuns mamica: "Fiecare mama trebuie sa isi pregateasca copilul ptr perioada gradinitei. Eu daca am stiut ca copilul imi va merge la 2 ani la gradinita de la 1 an am inceput zilnic sa ii povestesc ce frumos este la gradinita si cum doamna ii iubeste si ii invata poezii si cantecele. Deja isi dorea sa vina acel moment si nu s-a adaptat greu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.