Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este riscant sa dorm pe spate la 21 de saptamani de sarcina?

Raspuns mamica: "Nu. Poti dormi cum vrei la 21 de saptamani de sarcina, cum iti este tie mai comod si la indemana. Eu de exemplu, am dormit si pe burta si pe o parte, dar si pe spate cu picioarele sprijinite pe un munte de perne, pentru ca asa ma simteam eu bine. In primul rand trebuie sa stai cat mai confortabil."

Raspuns mamica: "Nu, de ce sa fie riscant? Eu consider ca ar trebui sa dormi cum iti este tie mai comod, indiferent ca e pe spate, pe o parte sau pe burta, atat timp cat nu te incomodeaza nimic poti dormi cum te simti tu mai bine, avand in vedere ca de acum burtica va creste si mai mult va trebui sa dormi pe o parte sau pe spate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.