Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebele de 4 saptamani mananca din 3 in 3 ore ? Este bine ?

Raspuns mamica: "Mananca din trei in trei ore deoarece asa a fost invatat in maternitate, dar tu acasa trebuie sa ii faci un program. Spre exemplu mie neonatologul cand am iesit din maternitate mi-a spus sa nu ii dau tot din trei in trei ore ci sa ii dau la cerere, cat imi cere si cand imi cere."

Raspuns mamica: "Depinde de copil. Cel alaptat sa san poate manca si mai repede de 3 ore. Depinde doar de copil cat cere si cum cere. Ai mei copii au fost alaptati si nu aveau chiar o ora fixa de a manca, ideea este ca mancau mai des ziua si mai rar noaptea. Este bine sa-nveti sa-l cunosti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.