Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

A mai incercat cineva domperidon pentru refufluxul bebelusului?

Raspuns mamica: "Nu am auzit si nu cred ca i-am dat la al meu; o data stiu ca mi-a dat medicul o reteta care mi-a preparat-o in farmacie si nu stiu ce continea dar parca era ceva de genul nexium, in afara de nexium eu i-am mai dat creon si regim trebuie atunci cand are reflux."

Raspuns mamica: "Nici noi nu am folosit, deoarece aveam ceaiuri pentru reflux. Atata timp cat ti la prescris medicul, nu vad de ce nu l-ai utiliza. Este o mare posibilitate sa ii faca bine. Incerca sa ai grija la alimentatie, pentru asta este cel mai important lucru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.