Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ar trebui sa-mi fac vaccinul pentru gripa in sarcina?

Raspuns mamica: "Eu nu am facut vaccinul antigripal in timpul sarcinilor, insa medicii il recomanda. Am inteles ca este chiar recomandat acest vaccin, poate preveni eventualele riscuri daca o femeie gravida face gripa. Se face in trimestrul 2 sau 3. "

Raspuns mamica: "Eu una nu mi-am facut vaccinul antigripal in sarcina deoarece nu m-a lasat medicul meu de familie; a refuzat sa mi-l faca, asa ca nu l-am facut. Prietenei mele i s-a facut acest vccin antigripal, si nu a avut probleme cu medicul si nici copilul nu a patit nimic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.