Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Este normal ca un bebelus de 17 saptamani sa doarma 4 ore dupa-amiaza?

Raspuns mamica: "Da, e normal, si ai mei dormeau uneori cate 4 ore, lasa-l sa doarma, nu-l trezi, caci atunci cand i se va face foame se va trezi; nu e bine sa-l trezesti caci ii strici somnul si va fi mofturos, mai bine sa fie odihnit si sa manance bine dupa un somn bun."

Raspuns mamica: "Da, este normal, bine ca doarme; a mea ma rog la ea sa o culc la amiaza, oricum o sa se trezeasca el cand i-a fi foame apoi dai sa pape, si nu mai este moftoros toata ziua; acuma depinde si cat doarme noaptea, daca doarme intre 10-12 ore atunci e foarte bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.