Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Daca ii dau piure de pere fiului meu, trebuie sa le gatesc inainte sa le pasez?

Raspuns mamica: "Depinde ce varsta are fiul dumneavoastra. In cazul in care are sub un anisor, ar fi bine sa evitati sa-i dati piure de pere sau de caise. Se va strica la burtica, va face diaree si nu-i va trece decat dupa ce va elimina in totalitate produsul consumat. Pentru a le pasa - depinde ce fel de soi alegeti - daca sunt cele de vara, le puteti pasa fara sa fie gatite inainte, iar daca sunt tomnatice, va trebui sa le gatiti."

Raspuns mamica: "Nu ai de ce sa le gatesti daca ii faci un piure de pere sau de orice alta leguma si orice alt fruc nu trebuie gatite, fierte, pur si simplu doar le cureti de coaja si apoi le pasezi pur si simplu. Sau cel putin daca sunt foarte tari dar daca ai un blendar bun le va pasa le poti fierbe un piuc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.