Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cate ore trebuie sa doarma un copil de 3 ani ziua si noaptea?

Raspuns mamica: "Spre exemplu, fetita mea are aproape patru ani si ziua doarme intre doua ore si patru ore cateodata cand se simte obosita, iar noaptea circa noua ore. Singurul incomvenient este ca nu doarme decat foarte tarziu noaptea. Cel mai bun somn este somnul de seara."

Raspuns mamica: "In general, un copil, indiferent de varsta lui, ar tebui/e necesar sa doarma cel putin 2 ore dupa amiaza si cel putin 10 ore noaptea. Insa sunt copii care nu vor sa doarma ziua sub nici o forma, dar noaptea dorm mai mult de 10 ore. Un copil odihnit e un copil fericit."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.