Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum sa ii invat pe micuti sa nu atinga lucruri cand mergem undeva?

Raspuns mamica: "Poti incerca sa il distragi de la acest obicei dandu-i o jucarie care sa-l tina ocupat, ceva care sa-i placa. Insa chiar si asa nu se poate sa nu atinga nimic, este copil si vrea sa exploreze si este normal. Trebuie doar sa ai grija sa nu bage mainele in gura, il poti spala pe maini dupa ce atinge diverse lucruri."

Raspuns mamica: "Este foarte greu. Eu am incercat, dar nu am reusit. Degeaba le dadeam jucarii, degeaba le explicam ca nu e frumos. Odata chiar l-am certat pe cel mic si nu mi-a fost prea bine. Pana la urma, i-am lasat sa faca cum vor. Era important pentru ei sa le atinga, sa se rasuceasca putin, apoi le puneau inapoi. Cred ca invingea curiozitatea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.