Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cat sa platesc unei bone care sta 4 ore dupa amiaza cu cel mic? (sunt din Iasi)

Raspuns mamica: "Pai tu cat iei pe o zi de munca de opt ore? Fa un calcul... eu asa as calcula daca as lua 40 ron pe 8 ore eu i-as da 20 lei... nu stiu daca e un calcul corect! Cel mai bine o intrebi si cadeti de comun acord ca sa fie multumita poate o sa mai ai nevoie de ea."

Raspuns mamica: "Cred ca in jur de 300 - 400 lei. Salarul minim pentru 8 ore este de 900 lei net... ramane in jur de 690 lei in mana, impartit la 4 ore ( 345 lei). Cred ca este suficient. Depinde si de felul in care te intelegi cu bona, ce activitati vrei sa faca in cele 4 ore."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.