Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu de 6 luni refuza orice lapte praf. Ce ma invatati sa fac ?

Raspuns mamica: "Si eu i-am dat fetei mele la 6 lui lapte praf vrand sa o intarc si am cumparat nana, dar nu l-a vrut, asa ca am cumparat cam tot ce exista pe piata si degeaba, a plans incontinuu timp de 3 zile pana cand medicul mi-a spus sa ii dau san in continuare, ca nu am ce face. Dar poti sa incerci cu lapte din comert pasteurizat nu de vaca."

Raspuns mamica: "Probabil l-ai alaptat pana acum si de aceea, este normal sa refuze la inceput pentru ca nimic nu este mai bun decat laptele matern, in primul rand cumpara un biberon care sa aiba tetina moale si sa imite forma mamelonului, incearca mai multe tipuri de lapte praf, de obicei milumilul il accepta mai usor, sau cereale care contin lapte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.