Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

In alimentatia copilului se poate folosi zaharul, sarea, mancarea prajita ?

Raspuns mamica: "Sub nici o forma nu se va folosi zaharul, sarea sau mancarea prajita. De zahar nu are nevoie deoarece continutul ridicat din fructe este suficient pentru bebe. Sarea nu se foloseste deoarece organismul lui nu este pregatit si nu stie sa elimine sarea, iar mancarea prajita nu este indicata pentru stomacelul lui fragil."

Raspuns mamica: "Pana la un an nu se recomanda folosirea zaharului, a sarii sau a prajelilor sub nici o forma ! Organismul nu este pregatit pentru aceste suplimente. Si nici nu are nevoie, deoarece el nu cunoaste aceste gusturi, deci nu si le doreste neaparat. Sunt alte metode pentru o mancare gustoasa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.