Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Pot sa calatoresc cu avionul daca am o infectie urinara?

Raspuns mamica: "Nu vad de ce nu. Daca tu te simti bine si vrei sa calatoresti cu avionul, nu te retine nimic si nimeni. Nu cred ca la aeroport iti interzice cineva sa te urci in avion daca ai infectie urinara. Asta ar insemna ca nici un om bolnav sa nu mai calatoreasca decat cu mijloc de transport propriu."

Raspuns mamica: "Nu are de-a face infectia urinara cu zborul cu avionul, deci asta nu afecteaza cu nimic pe nimeni ... dar o infectie urinara iti poate afecta copilul, deci trebuie tratata, medicul iti va recomanda ce trebuie sa iei si acest lucru nu te tine pe loc, deci poti si zbura cu avionul si trata infectia."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.