Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pentru un loc de munca stabil, credeti ca croitoria este cea mai buna optiune?

Raspuns mamica: "Mamico... uneori si croitoria reprezinta un loc de munca stabil... cand nu ai alte optiuni. Eu lucrez in croitorie de 12 ani... nu pot sa spun ca e placut... dar cand vine ziua de salar pot spune ca nu am lucrat degeaba. Dar depinde de tine daca vrei un astfel loc de munca!"

Raspuns mamica: "Poate da, poate nu ! Doar tuiti poti raspunde la intrebarea asta ! Depinde ce iti doresti, ce gasesti (in zilele noastre e cam greu cu locurile de munca), ce pregatire ai, daca iti place croitoria ! Oricum, e un domeniu in care este constant de munca !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.