Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care sunt florile voastre de ghiveci preferate si cum le ingrijiti?

Raspuns mamica: "De departe orhideele, desi soacra mea se ocupa cu ingrijirea lor si a altor cateva sute de flori. Orhideele nu necesita multa ingrijire. Le-am pus in vase transparente iar de udat le ud la cateva zile. Imi plac florile lor pentru ca rezista mult si stau frumos in fereastra. Pana acum am 15 orhidee, dar cu siguranta voi mai achizitiona."

Raspuns mamica: "In perioada asta s-au inmultit la noi florile de ghiveci... de fapt multe le-am primit de 8 martie sau de Pasti... preferatele noastre sunt trandafirii pitici de ghiveci si cap de fluture... in urma cu cateva zile le-am mutat intr-un ghiveci mai mare cu putin ingrasamant special de flori."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.