Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » « inapoi

Cat timp ar trebui sa petreaca un copil de 3 ani la televizor?

Raspuns mamica: "Parerea mea e ca 2 ore pe zi e suficient pentru un copil de 3 ani sa stea in fata televizorului. In acest interval de timp nu trebuie lasat nesupravegheat - desenele animate din ziua de azi au un specific violent destul de accentuat. Nu lasati copilul in fata tv-ului doar ca sta cuminte si dumneavoastra va puteti face linistita treaba."

Raspuns mamica: "Sincer al meu de 3 ani se uita la desene insa la numite desene, sa zicem in in jur de o ora se uita la televizor insa nu continuu, de exemplu ii place tom si jerry... se uita si apoi se joaca; cand incepe altceva ce-i place iar sta vreo 10 minute, continuu sa stea o ora nu-l las."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.