Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Bebelusii se pot imbolnavi de astm?

Raspuns mamica: "Da, din pacate! Am o prietena a carui fiu s-a imbolnavit de astm de la cateva luni si se chinuie cu el prin spitale si cu tratamente. Cel mai bine ar fi sa mergi cu el urgent la un medic specialist pentru ca, cu cat descoperi mai repede, cu atat se poate trata mai usor."

Raspuns mamica: "Copiii se pot imbolnavi de astm, daca e genetic se poate descoperi inca de micuti mai ales ca sunt copii care fac crize de astm insa pot face de la raceli repetate, daca e tratat se vindeca si baietelul meu a fost suspectat de astm insa pana la 7 ani nu se pune un diagnostic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.