Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Inca mi se regleaza ciclul menstrual dupa ce mi-am scos steriletul?

Raspuns mamica: "Nu am avut sterilet, insa am auzit ca exista un anumit tip de sterilet care, din cauza hormonului sintetic care il au, dupa ce il scoti poate cauza o intarziere a ciclului menstrual, cred ca este normal; adica nu trebuie sa te ingrijorezi insa ar fi bine sa consulti un ginecolog mai ales daca intarzie mult menstruatia."

Raspuns mamica: "Da, este normal ca dupa ce iti scoti steriletul sa urmeze o perioada de reglare a ciclului menstrual. Cu toate acestea trebuie sa mergi si la medicul tau ginecolog care ti-a pus steriletul si sa ii spui cat timp nu ti-a venit si sa vezi ce iti spune."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.