Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cat timp aveti de gand sa stati acasa cu cel mic in concediu?

Raspuns mamica: "Eu am stat acasa, la primul copil, toata perioada de concediu. La ceilalti doi, din ce in ce mai putin. Cel mic a fost la gradi de la 4 luni. Era cea mai frumoasa si iubita mascotica ce a avut-o scoala vreodata. Depinde cum te simti si in ce masura poti avea grija de copil daca te intorci la serviciu."

Raspuns mamica: "Sincer, voi sta 2 ani in concediu, deoarece daca incep mai devreme munca, nu am cu cine sa las fata acasa si decat sa platesc o bona, mai bine stau eu cu ea acasa inca un an. Acum, fiecare face cum vrea si alege ce varianta i se potriveste mai bine in functie de situatie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.