Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Credeti ca micutilor le place muzica ?

Raspuns mamica: "Da, binenteles ca da, spre exemplu de cand era mica fetita mea cand auzea muzica dansa, dadea din maini si se fataia de nu mai putea. Acum ca are 3 ani este si mai indragostita de muzica. Inainte cand era pe la 1 an ii placea muzica simfonica, apoi pe la 2 ii placea cea populara, iar acum este topita dupa cea dance."

Raspuns mamica: "Da, se stie ca lui bebe ii place muzica inca din burtica. Trebuie obisnuit cu muzica indiferent de gen apoi pe parcurs isi va alege singur ce ii place mai mult sa asculte. Toti copii danseaza pe ritmul lor si in felul lor pana la 2 ani apoi incep sa aiba preferinte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.