Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul meu de aproape patru ani are o obsesie - linge aricii adezivi de oriunde gaseste, jucarii, genti, si, cel mai rau, incaltaminte! Mai fac si alti copii asa?

Raspuns mamica: "Da, am mai auzit, sunt copii care au astfel de obsesii si cred ca cel mai bun lucru ar fi sa nu lasam in calea lor astfel de lucruri care ar putea sa-i ispiteasca :/; al meu cel mijlociu baga in gura tot, absolut tot ce tine in mana, chiar daca nu ii incape bine se chinuie pana ii intra in gura, orice am incercat nu l-am putut dezobisnui."

Raspuns mamica: "Probabil ca inca nu i-au dat toti dintisorii, iar daca i-au dat se intampla; spre exemplu fetita mea de patru ani acum cateva luni tot asa incepuse sa baget toate lucrurile in gura, papusi le rodea mainile, jucarii de tot felul, mainile dar pana la urma s-a lasat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.