Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum putem intarca un copil de un an ? Ce metode ati folosit mamici ?

Raspuns mamica: "In primul rand nu trebuie sa il mai culci cu tine sau in aceeasi camera... o sa planga cateva seri dar dupa va uita. Am mai auzit mamici care i-au lasat la bunici sau la cineva apropiat cateva seri pana uita de piept. E o perioada grea si pentru el si pentru tine dar nu ai ce sa-i faci... dar de ce vrei sa-l interci la 1 an? Nu crezi ca ar trebui sa-i mai dai cateva luni, daca tot ai lapte?... Pacat..."

Raspuns mamica: "Eu l-am intarcat pe al meu dupa 2 ani de alaptare. Intarcarea se face treptat, in loc de laticul de la mama, ii oferi o masa cu alimente corespunzatoare varstei sau niste laptic formula. De obicei, bebei adorm la pieptul mamei, deci vei avea nevoie de cineva care sa adoarma copilul cum poate, cu leganat, cu mangaiat, cu plimbat in brate, cu un biberon cu lapte. Deci, ideea e sa renunti progresiv la alaptat si sa inlocuiesti masa de laptic matern cu altceva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.