Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce se tot trezeste plangand noaptea copilul meu de 9 luni?

Raspuns mamica: "Poate sa ii fie foame, poate sa il doara burtica, poate ii dau dintisorii si atunci durerile il apuca mai ales noaptea. Dute mai bine la pediatru ca sa il consulte si sa iti spuna exact ce sa ii administrezi pentru a dormi linistit. Conteaza foarte mult sa aibe un somn linistit."

Raspuns mamica: "Cauzele ar putea fii multe de la simplul fapt ca ii este foame sau trebuie schimbat scutecul, pana la probleme de ordin medical. Cel mai bine ar fii sa mergeti la medicul pediatru care il supravegheaza si sa ii faca un control sau un set de analize pentru a vedea daca din punct de vedere este sanatos."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.