Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Credeti ca un copil simte lipsa parimtilor/parintelui plecat ? Cum il poate afecta ?

Raspuns mamica: "In perioada adolescentei, majoritatea copiilor isi doresc sa ramana singuri, pentru a nu da socoteala si explicatii nimanui. E perioada de razvratire. Vor simti lipsa financiara mai mult decat pe cea fizica. Depinde de la copil la copil. Oricum in aceasta perioada au cea mai mare nevoie de sfatul si de ghidul nostru in viata."

Raspuns mamica: "Eu cred ca oricarui copil fie el mic sau adolescent tot simte lipsa parintilor / parintelui care nu este langa el. Oricat ar vrea el sa nu arate, trebuie stiut ca da, va suferi, unii in tacere cea ce nu este bine, deoarece va deveni un copil inchis in sine si poate chiar sa se razvrateasca uneori mai mult decat un alt copil care are parintii langa el."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.