Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Unde ar putea sa-mi diagnosticheze copilul cu deficit de atentie/ tulburare hiperkinetica?

Raspuns mamica: "Psiholiogul pune doagnosticul de deficit de atentie / tulburare hiperkinetica, insa uneori se pune acest diagnostic gresit, simptomele acestei boli sunt hiperactivitatea, copilul nu se poate concentra si nu poate sta locului nici 5 minute, nu te intelegi cu el, uneori se uita in gol la tine, vorbesti cu el si desi se uita la tine nu este atent etc. "

Raspuns mamica: "Un copil cu DEFICIT DE ATENTIE este un copil foarte activ, care nu are rabdare, care nu se poate juca mult timp cu aceeasi jucarie, care de mute ori devine sacaitor cu alte persoane, care devine viollent verbal. Trebuie mers la pediatru si el te trimite la un specialist."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.